Berhubung dengan emel BTPN Selangor yang akan di suspended pada 16hb Jun 2017 ramai yang panik !

Betul kami akan suspended penggunaan emel 1GovUC yang melibatkan sekolah yang gagal akses emel 1GovUC sekolah melebihi 30 hari.

Suspended bermaksud “menggantung” bukan delete akaun pengguna emel BTPN Selangor.

Sehubungan dengan itu segala urusan rasmi emel antara agensi kerajaan adalah mengguanakan alamat emel 1govUC sahaja. Kami benarkan tuan/puan menyimpan akaun emel BTPN Selangor sebagai backup emel 1GovUC yang kemungkinan penuh (space emel 1GovUC hanya 500 Mb).

email” by miniyo73 is licensed under CC BY-SA