Program Digital Storytelling Animation (DST) 2020 kini datang lagi dengan tema Baik Budi Indah Bahasa. Rujuk micro site program DST di gg.gg/dstkpm2020

Program ini terbuka kepada semua sekolah rendah dan sekolah menengah di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia. Setiap pasukan mestilah terdiri daripada TIGA ORANG PELAJAR dan SEORANG GURU PEMBIMBING.

Tarikh akhir program ialah pada 15 OGOS 2020. Penghantaran program mestilah melalui Sektor Sumber Teknologi Pendidikan, JPN Selangor

Hadiah adalah seperti berikut

1. TEMPAT PERTAMA : RM1000.00 + TROFI + SIJIL
  2. TEMPAT KEDUA : RM500.00 + TROFI + SIJIL
  3. TEMPAT KETIGA : RM200.00 + TROFI + SIJIL

Borang penyertaan daripada sekolah ini lengkapkan dan hantar guna online form di bawah

Sempena pertandingan ini juga kami akan mengadakan taklimat live di saluran Yotube SSTP, JPN Selangor pada Selasa, 7hb Julai 2020 jam 2.30 petang. Jangan lupa menonton nanti dan boleh bertanyakan soalan terus.