Wabak pendemik yang melanda dunia bukan sahaja merubah landscape kita berkerja malah merubah cara murid-murid dan guru-guru kita menyampaikan ilmu.

Sehubungan dengan itu sempena perayaan hari guru yang ke-50 pihak Sektor Sumber Teknologi Pendidikan, JPN Selangor mencari seorang tokoh guru untuk dinobatkan dalam Anugerah Guru Pendidikan Maya.

Kami mencari guru yang kreatif, berinovasi dan bersemangat dalam menyampaikan pendidikan dalam era baru terutama dalam era digital. Anda aktif di Youtube, di TV Pendidikan, Radio atau media alternatif ketika pendemik berlangsung maka anda layak dimasukan dalam anugerah ini.

Berminat ? Terbuka kepada semua guru di negeri Selangor. Isi borang di bawah lengkapkan dan hantar kepada kami melalui pautan Google Form dibawah sebelum 5hb April 2021.

Semoga berjaya daripada kami.

Download borang di sini

Borang Pencalonan Anugerah Guru Maya (101.0 KiB, 1,672 hits)