Sukacita dimaklumkan Bahagian Sumber dan Teknologi Pendidikan (BSTP), Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) akan mengadakan Majlis Pengumuman Digital Utilisation and Technology Award (DUTA) Peringkat Kebangsaan Tahun 2020. Majlis ini akan berlangsung secara dalam talian.

Sehubungan dengan itu, kami berbesar hati menjemput tuan, warga Jabatan Pendidikan Negeri (JPN), Pejabat Pendidikan Daerah (PPD), pengetua, guru besar, guru-guru dan murid-murid di negeri tuan untuk bersama-sama memeriahkan Majlis Pengumuman DUTA 2020 yang akan diadakan seperti ketetapan berikut:

Bersama-sama ini disertakan surat jemputan untuk makluman dan hebahan tuan. Sekongan dan perhatian tuan dalam menjayakan majlis ini amat dihargai dan didhului ucapan terima kasih.
sekian.